Hur man undviker den fruktade vape tunga

Det händer de bästa av oss.En dag njuter vi av vår favorit e-cigg smak och nästa handlar det om smaklösa puffar. Risken är att e-juice inte har gått dåligt. Våra e-cigaretter fungerar inte. Nej, problemet är mer komplicerat än så. Vi är problemet.
Den fruktade vapers tunga

Den allmänna termen för en plötsligt smaklös E-cigg erfarenhet är vapers tunga, och det har flera kända orsaker inklusive uttorkning, skadade smaklökar och en täppt näsa. Ibland förbises dock den smakminskande effekten som varelser av vana kan ha på oss vapers. Så välj noga med vilken nikotinshot & diy tillbehör du köper.

Du ser, “allt i måttlighet” är inte bara något folk säger för att uppmuntra oss mot att äta en annan bit ostkaka eller döda en lördag genom att spendera nio timmar i följd att titta på Netflix. Det är en regel som våra kroppar följer oavsett hur säkra vi är på att vi aldrig kommer att bli sjuka av de saker vi tycker mest om med moddar, rba produkter & sub ohm produkter.
Smak + Lukt = Smak

Du vet hur du slutar plocka upp på vissa dofter efter att ha varit runt dem ett tag? När du njuter av samma startpaket & startkit smak dag efter dag, anpassar din kropp till lukten av din ånga. Eftersom smak och lukt är båda nödvändiga bidragsgivare till hur vi uppfattar smak, kan den förlusten av doft få dig att uppleva smaklösa drag med podsystem.